Norske Untold Stories giver sit syn på den københavnske modeuge og fortæller, hvorfor den skandinaviske modehovedstad er så tillokkende år efter år.


Artiklen er bragt i TØJs Fashion Week Edition AW 20/21


Anne Børresen, kreativ direktør og stifter, Untold Stories

Hvorfor udstiller I på Revolver?

Revolver har formået at skabe en messe med intimitet og følelser, der inspirerer både udstillere og indkøbere. Deres fokus på skandinaviske brands sammen med stærke brands fra resten af ​​verden er en væsentlig faktor, der gør Revolver til vores foretrukne arena for at præsentere Untold Stories’ AW 20-kollektion.

 

Hvad kan I godt lide ved den københavnske modeuge?

Vi elsker stemningen. Stemningen og atmosfæren i byen og alt, hvad den københavnske modeuge har at byde på, er helt fantastisk. Under modeugen er der fyldt med diverse messer, shows, små gadefester, koncerter og begivenheder, der gør byen levende. Det har været med til at gøre modeugen til en foretrukken arena – ikke kun for skandinaver, men også for resten af ​​verden.

 

Foto: Untold Stories

 

Hvilke nyheder har I med på den kommende messe?

Untold Stories’ FW20 kollektion handler om at sætte fokus på klimaændringer og ændre verden, som vi kender den i dag. Rewind, som er navnet på kollektionen, er en kollektion, der omfavner farver og smukke naturstrukturer.

Vi har sat uret tilbage og har fundet inspiration i gamle kreationer, og hvordan verden har været før. I kollektionen har vi haft fokus på bæredygtige materialer og en bæredygtig filosofi. Dette er fortsat et igangværende arbejde for os, men det er vigtigt at fokusere på dette, samtidig med at vi leverer kommercielle stilarter og konkurrencedygtige priser.

 

Hvad er jeres forventninger til den kommende messe? 

Untold Stories har haft en rigtig god vækst i Skandinavien. Især på vores hjemmemarked har vi oplevet en fantastisk vækst. Forventningen til messen er derfor, at vi kan fortsætte og udvide vores vækst på nye markeder. Vi har sat os nogle amtiøse mål, og denne messe er et skridt mod at indfri disse mål.

 

Foto: Untold Stories

 

Fakta
  • Untold Stories ramte butikkerne første gang i efteråret 2017
  • Brandet udstiller for tredje gang på Revolver i januar 2020.
  • Brandet forhandles i Skandinavien, Benelux, Finland og Tyskland