Selv om coronakrisen i længere tid har sat alting i stå, står Revolver stadig klar til at byde udstillere og besøgende velkommen til august.

Øksnehallen er endnu en gang venue for sommerens modemesse, og for at kunne overholde kravene om afstand og kvadratmeter per besøgende vil Forum derfor også blive taget i brug som en ekstra lokation for messen.

Revolver har indført en lang række nødvendige tiltag, så messen kan afvikles inden for regeringens retningslinjer. Udover et større antal kvadratmeter har Revolver blandt andet lanceret en digital løsning. Messen har udviklet et digitalt kalendersystem, der sammenkoblet med registreringen vil hjælpe både messen og udstillerne med at styre flow såvel som trafik.

Derudover har Revolver udviklet digitale showrooms i samarbejde med tech-virksomheden Traede, der både giver besøgende mulighed for bedre research inden messen, ligesom den giver indkøbere, der er forhindret i at besøge messen på grund af Covid-19, mulighed for at browse og indkøbe varer digitalt. Denne feature bliver integreret med Revolvers eksisterende digitale platform under fællesbetegnelsen ’Revolver Bridge’.

 

Datoer og åbningstider:
  1. aug. kl. 10.00 – 18.00
  2. og 11. aug. kl. 09.00 – 18.00
  3. aug. kl. 09.00 – 15.00

 

Lokation:

Halmtorvet 11

1700 København V

+

Julius Thomsens Pl. 1

1925 Frederiksberg C

Foto: Revolver