Redaktionen på TØJ – Fashion & Business Trends har den sidste tid arbejdet på højtryk for at få det kommende brancheblad færdigt. Få et indblik i indholdet her.

For fire måneder siden gik vi fra den normale, velkendte hverdag til en forandret verden på et splitsekund. Covid-19-udbruddet har påvirket alt og alle – og ikke mindst modebranchen ser nu markant anderledes ud, end den gjorde i starten af marts 2020.

Budgetterne blev dengang hurtigt skåret til blandt annoncørerne i branchen, og i foråret fik det den konsekvens for TØJ nr. 2 2020, at branchebladet udkom digitalt.

Selv om der spås om en opblusning af virusset, og fremtiden fortsat er usikker, så nærmer vi os alligevel noget, der minder mere om ’normale omstændigheder’ sammenlignet med marts og april. Detailomsætningen er på vej op igen, grænsen til de fleste lande er åbnet op, og vi ser flere og flere folk på gaden.

Derfor udkommer TØJ nr. 3 2020 naturligvis også i trykt form igen. Ligesom vi kender det.

I den kommende udgave kan du blandt andet blive klogere på den forandrede modebranche gennem det nye initiativ Modemonopolet, hvor forskellige aktører i den danske modebranche udtaler sig om en aktuel problemstilling.

Trods sundhedskrise og økonomisk krise skal der fortsat tænkes langsigtet. De kommende sæsoner må ikke lide under, at den nuværende sæson er sendt til tælling. Derfor klæder vi dig i TØJ nr. 3 2020 også godt på til sæsonen SS 21 med farver og inspirationsbilleder med udgangspunkt i pej gruppens fire trendtemaer.

Foruden ovenstående kan du som altid se frem til at læse inspirerende modeportrætter og få brancherelevant viden – denne gang inden for kommunikation og marketing.

TØJ nr. 3 2020 udkommer den 23. juli 2020, hvor du også kan se frem til at læse TØJs Fashion Week Edition SS 21.