Sammenhold i usikre tider

2023 startede lige så mærkeligt, som 2022 endte – og langt mere indviklet, end de fleste havde forestillet sig. 2022 var det første ægte post-corona-år. Ingen nedlukninger, hjemsendelser, aflysninger med videre.Men det var også et år med op- og nedture, og masser af uro og usikkerhed. Med interne og eksterne, lokale og globale udfordringer er det imponerende, at modebranchen er i stand til at holde fokus på bolden og få en god start på 2023. Det siges, at modstand gør stærk. Altså må modebranchen være superstærk. Tilpasninger og krisehåndtering er vi alle blevet gode til de seneste år – og vi fortsætter lidt endnu.

Endnu en modeuge står med andre ord i skyggen af turbulens. Nu er det ikke en virus og restriktioner, der spænder ben, men en presset økonomi både hos udstillere og indkøbere. For mange er det en ny virkelighed, da det er den første reelle økonomiske krise, som de oplever. For andre er det endnu en i rækken. Lige meget om det er nyt eller velkendt at navigere i krisetid, så er det rart at vide følgende: Det går over igen. Så længe der kæmpes, prioriteres og fokuseres, vil langt de fleste stå stærkere på den anden side.

Når man mødes af usikkerhed og turbulens, er sammenhold afgørende for en branche. Og her tæller messeformater og events som vigtige redskaber. Der bakkes op om branchen, messerne, shows, events, showrooms og aktiviteterne, så der er et samlingspunkt for alle.

Sammen står branchen stærkere.

Snart afholdes endnu en modeuge. I den forbindelse har vi endnu engang udgivet en Fashion Week Edition, hvori vi har samlet interessante portrætter, præsenterer sæsonens vigtigste trends og farver og kommer bagom branchen.

Læs bladet herunder, eller scroll ned og find også artiklerne enkeltvis her på siden.

God læselyst! 

Annoncører (1/2)
Annoncører (2/2)

Læs TØJs Fashion Week Edition herunder

Her kan du læse den fulde udgivelse. Alle ovenstående artikler er fra dette blad. Du kan også finde bladet fysisk på Revolver Forum, Revolver Øksnehallen, CIFF, CIFF Kids og i CIFF Showrooms samt andre udvalgte showrooms under modeugen.

Med ønsket om en god modeuge fra teamet bag TØJ — Fashion & Business Trends.

Følg TØJ — Fashion & Business Trends på Instagram