pej gruppens trendteam præsenterer syv forskellige skotendenser, som du skal holde øje med de kommende sæsoner. Byd velkommen til nyfortolkninger af cowboystøvlen, sjove detaljer, der får os til at trække på smilebåndet, bling-bling og et glædeligt gensyn med 90’erne og 00’erne. Tendenser og trends som appellerer til en stigende forbrugerefterspørgsel efter originalitet og autenticitet


Artiklen er udgivet i Branchebladet TØJ –  Fashion & Business Trends Men/Women AW 19


#1 Cowboystøvlen

Præriens populære cowboystøvle fortsætter sin regeringstid de kommende sæsoner og tilsættes nye farver og modige detaljer, der appellerer til en yngre forbrugergruppe. Leg med statements, dyreprint, farveblokeringer, eksotiske effekter og forskellige hæl- og skafthøjder for at give cowboystøvlen fornyet identitet.

Fra venstre: Louis Vuitton og The Style Stalker
#2 Krystal frynser

00’ernes similisten er tilbage og finder de kommende sæsoner vej til både festlige hæle og hverdagsstøvler. Dekorér med krystalfrynser på hæle, omkring anklen eller på toppen af skaftet for maksimum bevægelse eller tilbyd krystalfrynserne som aftageligt tilbehør og ram den stigende efterspørgsel på personlig tilpasning.

Fra venstre: Stuart Weitzman og @area
#3 Den feminine vandrestøvle

Inspiration fra friluftslivets friske luft og naturoplevelser fortsætter de kommende sæsoner, men tilføres flere feminine detaljer, som tiltrækker en ny forbrugergruppe. Fusionér den praktiske og grove vandrestøvle med en højere hæl, feminine farver og udsmykning og skab en ny populær hybrid, der fanger sneakers-tilhængernes opmærksomhed –
uanset køn.

Louis Vuitton
#4 Louis-hælen

Fascinationen for den skulpturelle hæl fortsætter de kommende sæsoner, og Louis-hælen, som allerede har vundet modebloggernes hjerter, opstår som et frisk pust i sortimentet sammen med den populære kitten-hæl. Leg med holografiske effekter, metalliske overflader, klassisk design samt stropper og snører for at bringe den interessante hælform til live.

Fra venstre: Christian Siriano og Sies Marjan
#5 Rynkeeffekt

80’ernes posede siluet får et comeback de kommende sæsoner og skaber et anvendeligt hverdagsalternativ med fornuftige hælhøjder og moderigtige detaljer. Giv den udtryksfulde forbrugergruppe en ny garderobefavorit med lak, modige farver, overdimensionerede former, sjove keglehæle og 80’ernes rynkeeffekt.

Fra venstre: Zet, Ugg x Project og Saint Laurent
#6 De ‘grimme’ sneakers

Sneakers fortsætter som supertendens, og flere ekstreme stilarter bydes velkommen i de kommende sæsoner. De ’grimme’ sneakers med vilde farver, holografiske overflader og skøre udsmykninger er ideelle sammen med tidens modeinspiration fra 90’erne og 00’erne og står som et stærkt statement hos den eksperimenterende forbrugergruppe.

Fra venstre: Gucci og Louis Vuitton
#7 Den knælange støvle

Efter en lang periode med ankelstøvler, vender den knælange støvle tilbage som en af de kommende sæsoners helt store favoritter. En klassiker som aldrig går af mode og som fornyes med et større fokus på kvalitetsmaterialer, perfekt pasform og lige skafter. Giv den klassiske støvle ny identitet med dyreprint i friske farver, forskellige hælformer og brune nuancer.

Fra venstre: Andrew Gn og Roksanda