Copenhagen Fashion Week afvikles fortsat – nu i en udelukkende digital version. Modemesserne CIFF og Revolver er aflyst, men det forventes, at alle showroom-aktiviteter afvikles som normalt.

I december 2020 kom det frem, at afviklingen af modeugens messer stod noget uklart på grund af den voldsomme udvikling af coronavirus. Dengang meldte Copenhagen Fashion Week dog klart ud, at de afviklede uanset hvad.

Modemesserne er dog nu kommet frem til, at de er nødsaget til at aflyse grundet restriktioner og fortsat stor smittespredning med Covid-19. Det skriver Copenhagen Fashion Week i en pressemeddelelse.

Modeugen fortsætter afviklingen, men som en udelukkende digital version – både med talks og shows på de fastsatte datoer den 2. til den 4. februar 2021 via Copenhagen Fashion Weeks nye digitale platform på deres hjemmeside.

“På grund af den nuværende udvikling af Covid-19 har vi set os nødsagede til at aflyse alle fysiske events denne gang, herunder messerne. Copenhagen Fashion Weeks showkalender og foredragsprogram gennemføres stadig virtuelt via vores digitale univers på copenhagenfashionweek.com. Selv om det selvfølgelig er meget ærgerligt, er det utvivlsomt den rigtige ting at gøre, og vi ser i stedet frem til at kunne mødes fysisk igen til modeugen i august 2021,” lyder det fra Cecilie Thorsmark, CEO i Copenhagen Fashion Week.

Udstilling i showrooms – både i Bella Center og rundt i byen – fortsætter ifølge Nikolai Klausen, direktør for brancheorganisationen Wearm som det plejer – så længe det er sundhedsmæssigt forsvarligt. DK Company meldte blandt andet ud lige før jul, at de afvikler salgsdage i både Bella Center og på hovedkontoret i Vejle.

Foto: Revolver