Copenhagen Fashion Week løfter sløret for AW 21 line-uppet. I alt 33 brands fra Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Storbritannien findes på listen med både fysiske og digitale shows.

Endnu en gang vil den kommende modeuge i februar 2021 tage sig ud i et hybridformat for at overholde de restriktioner, der fortsat er sat i værk for at bekæmpe Covid-19.

Hybridformatet indeholder som i sommer både fysiske og digitale shows og præsentationer, podcasts, paneldiskussioner, Instagram-takeovers og live-anmeldelser med modeaktører fra hele verden.

Copenhagen Fashion Week er nu klar til at afsløre, hvilke brands der til modeugen i februar vil have show under modeugen.

På listen findes 33 brands fra både Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Storbritannien. Nogle er gengangere fra mange tidligere år, andre vender tilbage efter pauser, mens kun ét brand er debutant på showkalenderen til februar.

Herudover har Copenhagen Fashion Week valgt at give et nyt, spirende talent chancen for at fremvise sin kollektion ved at give designer Louise Lyngh Bjerregaard en plads på modeugens showkalender. Hun modtog blandt andet sidste år Statens Kunstfonds toårige støtte til talentfulde kunstnere.

AW 21 line-up:

7 Days Active
Anne Vest
Baum und Pferdgarten
By Malene Birger
Day Birger et Mikkelsen
Designers’ Nest
Ganni
Gestuz
Henrik Vibskov
Hofmann Copenhagen
Holzweiler
House of Dagmar
TALENT SLOT: Louise Lyngh Bjerregaard
Lovechild 1979
Malaika Raiss
Marimekko
Mark Kenly Domino Tan
Munthe
Nynne
Rabens Saloner
Rains
Remain Birger Christensen
Rixo
Rodebjer
Rotate Birger Christensen
Samsøe Samsøe
Schnayderman’s
Skall Studio
Soeren Le Schmidt
Soulland
Stand Studio
Stine Goya
Wood Wood

Copenhagen Fashion Week finder sted fra den 2. til den 5. februar 2021. 

Foto: Copenhagen Fashion Week

Gå til forsiden på Fashion Week Edition – din platform for nyheder om modeugen