Efter halvandet år med usikkerheder og digitale afholdelser vender Copenhagen Fashion Week tilbage med en stærk showkalender til august. Se hele listen her. 

Det er ikke længe siden, at Copenhagen Fashion Week delte den glædelige nyhed om, at modeugen til sommer afvikles i sin kendte fysiske form.

Nu står Copenahgen Fashion Week klar med et stærkt line-up bestående af 38 kendte brands og spirerende talenter, hvoraf 30 forventer at deltage fysisk.

Udover at have velkendte brands som Ganni, Stine Goya, Holzweiler og Saks Potts som trofaste navne på kalenderen, finder også brands som Han Kjøbenhavn og Brøgger tilbage på showkalenderen i år.

”I takt med genåbningen af verden kan vi endelig samles for at fejre det bedste af den nordiske mode. Netop derfor er vi også ekstra glade for at se så stærkt et line-up for den kommende sæson med en inspirerende bredde af kreativitet. Vi vil endvidere benytte lejligheden til at understrege vigtigheden af fællesskab og samarbejde – sammen er vi stærkere, og Copenhagen Fashion Week SS 22 vil forhåbentlig understrege det over for vores globale publikum,” siger Cecilie Thorsmark, CEO hos Copenhagen Fashion Week, i en pressemeddelelse.

Line-uppet består af både dame- og herrebrands, strikdesigner A. Roege Hove er blevet tildelt titlen som det det udvalgte talent, ligesom de tre finalister fra også er på showkalenderen.

Copenhagen Fashion Week SS 22 afholdes fra den 10. til den 13. august 2021.

 

Det fulde line-up til SS 22 kan ses herunder:

(Di)vision

7 Days Active

A. Roege Hove – Talent Slot

Baum und Pferdgarten

Berner Kühl

Brøgger

By Malene Birger

Designers Remix

Ganni

Gestuz

Han Kjøbenhavn

Helmstedt

Henrik Vibskov

Holzweiler

Hope

Lala Berlin

Louise Lyngh Bjerregaard

Lovechild1979

Marimekko

Mark Kenly Domino Tan

Mother of Pearl (Zalando Sustainability Award-finalist)

Munthe

Nikolaj Storm Copenhagen (Zalando Sustainability Award-finalist)

Rabens Saloner

Rains

Remain

Rodebjer

Rotate

Saks Potts

Samsøe Samsøe

Schnayderman’s

Skall Studio

Soeren Le Schmidt

Soulland

Stine Goya

Teatum Jones (Zalando Sustainability Award-finalist)

The Garment

The Royal Danish Academy

Foto: Copenhagen Fashion Week