Covid-19 stopper ikke design- og interiørbranchen fra at indhente ny inspiration. Den 3. juni 2020 afholder pej gruppen derfor et online webinar, hvor du og dine kollegaer har mulighed for at opleve en af branchens mest anerkendte trendforskere og få et unikt indblik i sæsonen AW 21/22. 


Artiklen blev bragt i TØJ nr. 2 2020.


Den hollandske trendforsker, Li Edelkoort, har gennem de sidste årtier formået at tiltrække store dele af den skandinaviske livsstilsbranche til sine seminarer i København. Det bliver dog anderledes denne sommer, hvor intet er, som det plejer at være. Li Edelkoort og pej gruppen ønsker at holde gang i den kreative branche, og derfor afholdes denne sommers trendseminar med Li Edelkoort digitalt. Li Edelkoort er i øjeblikket strandet i Afrika grundet Covid-19, og derfor har hun i samarbejde med et professionelt filmstudie optaget hele AW 21/22-præsentationen i den bolig, hvor hun p.t. befinder sig. Det er blevet til en dybt personlig og reflekterende film, som veksler mellem hendes flotte audiovisuelle film og hendes egen personlige præsentation af sæsonen. Udover Li Edelkoort vil direktøren bag hendes trendbureau Trend Union, Philip Fimmano, give en live præsentation under selve trendwebinaret.

 

Et helt unikt webinar

Webinaret er målrettet både designere, produktudviklere, journalister, indkøbere, kommunikatører og andre brancheaktører, som arbejder kreativt inden for mode, interiør, dekoration, styling, fotografi, konceptualisering, trends, farver og livsstil generelt.

 

På trendwebinaret får du:
  • Flot audiovisuel film og personlig præsentation af Li Edelkoort om sæsonen AW 21/22
  • Live præsentation af Philip Fimmano
  • Inspiration til farver, form, design, stile og materialer

 

Trendseminaret vil foregå digitalt onsdag den 3. juni 2020 fra klokken 13.00 til 16.00. Da det er et online webinar, vil prisen for deltagelse være lavere end normalt. Alle tilmeldte får tilsendt et link til Zoom, hvor præsentationen afvikles fra, og sæsonens trend­booklet fremsendes til deltagerne med post.

 

 


Vil du læse flere artikler fra TØJ – Fashion & Business Trends nr. 2? Bladet er udgivet digitalt og tilgængeligt for alle. Læs det her.