AW 22/23

Fashion WeekEdition

Revolver

Følg Revolver messen her

Se mere

CIFF

Følg CIFF messen her

Se mere

CIFF Kids

Følg CIFF Kids messen her

Se mere

Alt hvad du skal vide forud for modeugen

En modeuge er lige det, vi har brug for. Et holdepunkt, en festtid og en unik platform, der samler branchen – sammen, men hver for sig. Trods restriktioner er det muligt at mødes igen, udveksle erfaringer fra to år i undtagelsestilstand, vise nye kollektioner frem og købe sæsonens bedste styles.

I november viste TØJs Top 150-brancheanalyse, at modeaktører stadig står stærkt. Mange har set pandemien, og konsekvenserne deraf, som en opfordring til at få styr på forretningen – og vi har set optimering af alt fra kollektionsopbygning, indkøb og produktion til salgsplatforme og sociale medier. Branchen står stærkere og er klar til endnu mere vækst, når verden åbner op igen.

Den stærkere branche kombineret med yderligere digitalisering, og en fortsat stor interesse for dansk design, tegner et samlet billede af en lys fremtid for alle, der har klaret sig godt gennem de seneste år. Modgang gør stærk – hver gang.

God modeuge.

Læs bladet som PDF
Annoncører
Annoncører

Læs TØJs Fashion Week Edition som PDF

Her kan du læse udgivelsen som PDF. Alle ovenstående artikler er fra dette blad. Du kan også finde bladet fysisk på CIFF, CIFF Kids, Revolver Forum, Revolver Øksnehallen og i udvalgte showrooms under modeugen.

Med ønsket om en god modeuge fra teamet bag TØJ — Fashion & Business Trends.

Læs som opslagLæs som enkeltsider
TØJ FWE

Følg TØJ — Fashion & Business Trends på Instagram