Personer i modebranchen

ABCDEFGHIJKLMNOPRSTUVW

Navn
Ralf Sandberg Leerskov
Rasmus Buus Nielsen
Rasmus Elkjær
Rasmus Leth Johanson
Rasmus Silfen-Jensen
Rebecca Munk Holst
Regina Møller Andersen
René Foli
René Gross Kærskov
René Kristensen
Rene Løgsted Andersen
Rene Milholt
Rene Piper Laursen
René Thormann Jensen
Rene Toft Kristiansen
Rikke Bundgaard Jepsen
Rikke Vahle
Rina Bro Hansen
Rita Ludvika Louise Erika Isaksen
Rolf Bjørkvin
Rune Aarup Brodersen
Rune Blichfeldt Engbork Thieme
Rune Klemmensen
Ruth Utoft
Et pænt goddag til Munthe

Naja Munthes forvandling af Munthe plus Simonsen til Munthe er blevet taget godt imod – ikke bare på catwalken, men også økonomisk: Sidste år var overskuddet 2,8 millioner kroner, og Naja Munthe forventer, at det bliver endnu højere næste gang.


Oliver Grundahl: ”Jeg har gjort det med hjertet, ikke hjernen”

Da den kendte danske modedesigner Ivan Grundahl faldt død om i sin trappeopgang efter sin 65 års fødselsdagsfest, var der ikke noget generationsskifte på plads. Hans søn, arkitekt Oliver Grundahl, valgte at tage over – men det var en beslutning taget med hjertet, ikke hjernen, fortæller sønnen, der nu søger en ny daglig leder til modevirksomheden.Go small to grow big: Influencer marketing i den danske modebranche

Det har aldrig været sværere for danske modevirksomheder at fange forbrugernes opmærksomhed. Forbrugerne er i dag mere oplyste og sofistikerede end nogensinde, de er blevet mere kræsne og kan ikke lokkes til bare at købe tilfældige produkter. Influencer marketing er en markedsføringsform i kraftig vækst – især i modebranchen. Et netop afsluttet forskningsprojekt fra Copenhagen Business School om influencer marketing konkluderer, at modevirksomheder griber influencer marketing an vidt forskelligt, og at branchens brug af marketingmetoden står ved en markant skillevej.
Nyheder fra
Branchebladet TØJ?


Tilmeld dig den daglige nyhedsmail og få relevante tophistorier fra modebranchen.

Klik på linket i mailen vi har sendt til dig for at færdiggøre tilmeldingen. Bemærk at bekræftelses-mailen kan ligge i din spam-folder.