Grundet aflyste modemesser har den jyske modekoncern endnu en gang valgt at afvikle sin egen minimesse. 

Kompagniet af 1991 A/S er normalvis fast udstiller på CIFF-messen under modeugen.

Men når der ikke afvikles modemesser til februar 2021, må man ty til alternativer. Det har modekoncernen, der har base i Sønderborg, gjort – igen.

De inviterer nemlig ligesom i sommeren 2020 kunderne ind på hovedkontoret i Sønderborg til disponering af AW 21/22-kollektionerne i slutningen af januar 2021.

“Vi har besluttet at afholde vores egen lille messe i Sønderborg den 26. og 27. januar. Vi kommer igen til at udstille alle vores fem koncepter og forsøger at skabe en god oplevelse for vores kunder,” fortæller Mads Munk, der er adm. direktør i Kompagniet af 1991, til TØJ.

Han fortsætter:

“Vi har masser af plads og kan dermed overholde alle krav. Kunder er inviteret individuelt og i individuelle showrooms, så vi sikrer, at der ikke kommer for mange ad gangen, og at de ikke har kontakt med hinanden.”

Modekoncernen er dog klar til at vende tilbage til CIFF igen, så snart de normale tilstande i samfundet vender tilbage igen.

Kompagniet af 1991 står bag fem brands: de to damebrands Zhenzi og Ze-Ze samt de tre børnebrands D-Xel, Kids-Up og Kids-Up Baby.

Foto: Kompagniet af 1991, Ze-Ze