Efter et forår med begrænset aktivitet, ændrede terminer og til sidst aflysning af de fysiske messer melder messearrangøren Nord-Fair klar til fysisk afholdelse i august.

Lempede restriktioner, genåbning af samfundet og en ny rammeaftale gør det igen muligt at afholde messer og events med fysisk fremmøde. Det gjorde regeringen klart, at de i begyndelsen af maj præsenterede en langsigtet plan for genåbningen af Danmark.

Copenhagen Fashion Week og de københavnske modemesser CIFF og Revolver har sidenhen meddelt branchen, at de igen åbner dørerne til messehallerne i august.

Under devisen ’Alt bliver godt igen’ offentliggør nu også messearrangøren Nord-Fair, at de til august også er klar til at samle branchen til en fysisk Mode- og Herretøjsmesse for henholdsvis kvinder og mænd i DGI Huset i Vejle.

”Gevinsten ved et fysisk møde, nemlig at kunne fremvise en samlet kollektion, mærke stoffet, se farver og pasformer og mødes face to face, har vi aldrig været i tvivl om skaber de bedste forudsætninger,” udtaler projektleder Charlotte Strøm til TØJ – Fashion & Business Trends og fortsætter:

”Vi har nærvær, glæde og fællesskab på lager i rå mængder, og vi glæder os til den næste festlige milepæl i august.”

Modemessen afvikles fra den 22. til den 24. august 2021, mens Herretøjsmessen kører sideløbende fra den 22. til den 23. august 2021.

Foto: Unsplash