Revolver

Følg Revolver messen her

Se mere

CIFF

Følg CIFF messen her

Se mere

Det personlige møde går aldrig af mode

Efter flere turbulente år med aflyste messer, messer med restriktioner eller messer med usikkerhed og svingende tilslutning er konklusionen klar: Der er behov for fælles aktiviteter og ikke mindst en samlet modeuge med en god blanding af messer, showrooms, events, shows og fest. Alle aktører mødes i løbet af modeugen, brands anstrenger sig for at skabe oplevelser og relationer, indkøbere søger ny inspiration og gode handler, presse og influencere skaber gode historier og følgere. What’s not to like?

København sætter sig endnu en gang på landkortet som en seriøs, relevant og inspirerende modeby, der er kommet styrket ud af flere års turbulens. Vi glæder os over igen at være en del af modeugen – og håber at møde dig på vores vej.

Som forberedelse til modeugen, eller som læsning i en lille pause med trætte fødder, har vi her samlet en lang række informative og inspirerende artikler. Læs blandt andet en masse korte nyheder om branchens aktører, så du er fuldt opdateret. Få optakterne til messerne, se showkalenderen og læs de mange fine portrætter af udstillerne. Bliv også klogere på anti-trends, se hvad sæsonens trendtemaer indeholder, og hvordan en lang række brands har tolket sæsonens stil og farver. Hent også inspiration i nye skotrends, kom tæt på en interessant skoaktør og slut dagen af med masser af ny viden om det spændende metaverse, og hvordan en række store modekoncerner griber det digitale univers an.

Rigtig god modeuge.

Læs bladet som PDF
Annoncører (1/2)
Annoncører (2/2)

Læs TØJs Fashion Week Edition som PDF

Her kan du læse udgivelsen som PDF. Alle ovenstående artikler er fra dette blad. Du kan også finde bladet fysisk på CIFF, Revolver Forum, Revolver Øksnehallen, Lokomotivværkstedet og i udvalgte showrooms under modeugen.

Med ønsket om en god modeuge fra teamet bag TØJ — Fashion & Business Trends.

Læs som opslagLæs som enkeltsider

Følg TØJ — Fashion & Business Trends på Instagram